Spela Padel i Gagnef

Hos På G Padel i Djurås erbjuder vi dig en ultimat padelupplevelse. Vi har satsat på en specialiserad anläggning med riktig padelhall som uppfyller tävlingsmått och internationella standarder.

Boka padelbana i Gagnef

Våra banor är utformade med panoramavyer, utan stolpar och med glas för att ge en cool och större känsla. På två av banorna kan du även livestreama dig själv och analysera din egen spelstil. För att komplettera spelupplevelsen finns även en bastu för 12 personer. Vi har 12 platser tillgängliga, vilket gör att det finns ett par hundra medlemmar i vår grupp. Via vår Facebook-grupp kan man hitta medspelare och motspelare, och vi erbjuder olika nivåer från nybörjare som aldrig rört en racket tidigare.

Söker du padelklubb i Gagnef?

När man spelar första gången är det ofta med kompisar. Padel är en nybörjarsport och passar alla, oavsett om man aldrig har testat på det förut, spelat några gånger eller är äldre eller yngre. Det viktigaste är att det ska vara kul. Om man är intresserad av att prova på padel, så kan man ringa och boka tid. Det är viktigt att ha med sig egna skor till banan, men om man inte har ett racket så går det att hyra på plats. Bollar finns också tillgängliga för att spela med.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.